Miloš Biković: Potresni detalji života!

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2020, 10:07

Miloš Biković: Potresni detalji života!

Miloš Biković u intervjuu za ruske medije ispričao je mnoge detalje iz svog privatnog života o kojima ranije nije govorio, a vezani su pre svega za njegovu majku i brata. Potresni detalji života! 

Milošev stariji brat, iguman Mihailo Biković, starešina je manastira Jovanja, a glumac je sada ispričao pojedine detalje njihovog odnosa.

- Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: "Razmisliću o tvojim rečima" - ispričao je Miloš za rusko izdanje magazina "Esquire" i objasnio zbog čega je njegov brat odlučio da život provede u manastiru.

 Striming gigant Netflix želi da otkupi film Južni vetar! (VIDEO)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.