Miligram predstavio novi spot za pesmu “Kavijar” (video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Feb.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miligram predstavio novi spot za pesmu “Kavijar” (video)

Najtiražnija atrakcija na Balkanu bend Miligram ekranizovao je spot za pesmu “Kavijar” sa novog albuma “Magnetic” koja je duet sa Milijevim novim projektom Dr M.

Ovaj spot je kako ga je Mili opisao najluđi i potpuno drugačiji od svih koje su do sada radili.

U režiji Vuka Haludže, Nikole Matijević i Talijana filmska ekranizacija duhovite pesme odiše razuzdanom atmosferom i satiričnom pričom, a glavni glumci su Mili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Alen i Stevan koji su se po prvi put našli u ulozi glumaca i odlično odradili taj posao.

Mili je kroz smeh izjavio:

“Iz ovog spota se vidi koliko je Miligram lud bend.”

Ovaj spot je pravo pozitivno osveženje, a momci iz benda Miligram su još jednom pokazali zašto su najpopularniji bend na Balkanu.

Pogledajte spot, i poslušajte novu pesmu:

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.