Milica Todorović otkriva koliko ima kilograma

Izvor: Tracara.com, 09.Jan.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović otkriva koliko ima kilograma

Pevačica Milica Todorović gostovala je u emisiji AmiG Show, gde je učestovala u zanimljivoj igri Odgovoraj ili... zbog čega je morala da odgovara na škakljiva pitanja. Jedno od njih je i pitanje o kilaži. Milica je tom prilikom priznala da je trenutno najdeblja ikada i otkrila javnosti koliko tačno kilograma ima. ‘’Stalno pominjete te kilograme. Najmanje sam imala 48 kilograma, a sada imam 71’’, rekla je pevačica i konačno stavila tačku na tu temu. Ognjen joj je potom postavio i >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pitanje da li bi ugradila silikone u grudi, na sta je odgovorila: ‘’Moj rođeni tata me zeza. Pevaš na mene, noge imaš na mene i sise imaš na mene. Padne mi nekad na pamet, ali kada pomislim da treba neko da me seče, da mi nešto gura, odustanem’’, priča pevačica. Ipak, na jedno pitanje nije želela da odgovori – da li peva bolje od Milice Pavlović. Tada je rekla samo: ‘’Devojka peva na svoj način, a ja na svoj. Ne volim ovakva pitanja’’.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZGLEDA KAO BARBIKA: Milica Todorović PRIZNALA sve o bolnoj ugradnji SILIKONA U GRUDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2019

Muškarci svakako više vole g*zu...Tokom svog gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića "Amidži šou" pevačica Milica Todorović bila je u društvu ekipe filma "Taksi bluz", a tom prlikom pevačica je govorila i o detaljima iz privatnog života...U jednom trenutku, tokom svog gostovanja u emisiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.