Milica Pavlović dobila nepristojnu ponudu iz Kine!

Izvor: Svet plus, 22.Jan.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović dobila nepristojnu ponudu iz Kine!

Milica Pavlović, popularna mlada pevačica, poslednjih dana u žiži je svetske javnosti, zbog čega je došlo do toga da je dobila nepristojnu ponudu iz daleke Kine!

Strani mediji počeli su da se interesuju za mladu zvezdu Milicu Pavlović, a osim njenim izgledom i karijerom, bave se i njenim privatnim životom, pa je tako jedan list pisao da je nevina, što je jednom Kinezu dalo ideju da joj ponudi 200 hiljada dolara da spava sa njim:"Ćao, Milice. Čuo sam za tebe pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se o tebi piše ovde u Kini. Piše se mnogo o tvojoj karijeri, ali ja sam oduševljen koliko si ti seksi. Ono što me posebno zainteresovalo jeste činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost. Pronašao sam te ovde na Instagramu i zaista mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lepa i seksi. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma imućne porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvredim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovde i shvatićeš da sam ozbiljan. Čekaću tvoj odgovor. Puno pozdrava ti šaljem iz Šangaja" stajalo je u poruci, prenosi Alo.

Milicu je poruka nasmejala:"Poslednjih dana su mi profili na društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana i ja to ne stižem da pogledam, ali mi je moj tim pokazao tu poruku. Šta da kažem, dobro sam se nasmejala i verujem da je reč o tome da se neko dobro našalio. Ljudi na društvenim mrežama imaju slobodu da napišu i kažu šta god da požele i često to prevazilazi granice normale i pristojnosti, ja sam naučila da takve stvari potpuno ignorišem za sve ove godine na javnoj sceni" rekla je ona i dodala:"Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak i da uopšte odgovorim na takve poruke" zaključila je ona. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.