Milica Pavlović: Ja sam lavica, treba mi neko da me ukroti!

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović: Ja sam lavica, treba mi neko da me ukroti!

Atraktiva “Zvezda GrandaMilica Pavlović gostujući u jednoj emisiji priznala je da joj je potreban muškarac koji će je “smiriti”. Naime, Milica je u emisiji “Press Pretres” otkrila da joj se sviđa jedan sportista i da se nada da će je osvojiti.
“Ja sam dupla lavica i treba mi neko da stavi šapu na mene da smiri ovu energiju”, rekla je popularna pevačica, koja je novim singlom “Selfie” oborila sve rekorde!

Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Pavlović: Ja sam lavica, treba mi neko da me ukroti!

Izvor: Scandal.rs, 27.Apr.2015

Atraktiva “Zvezda Granda” Milica Pavlović gostujući u jednoj emisiji priznala je da joj je potreban muškarac koji će je “smiriti”. Naime, Milica je u emisiji “Press Pretres” otkrila da joj se sviđa jedan sportista i da se nada da će je osvojiti...“Ja sam dupla lavica i treba mi neko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.