Milica Dabović ima novog dečka, evo šta Simon kaže na to!

Izvor: Svet, 09.Mar.2017, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Dabović ima novog dečka, evo šta Simon kaže na to!

Milica Dabović ima novog dečka, a njegovo ime je Vuk.
Odmah se u javnosti pokrenulo pitanje da li Simon ima neki komentar na to?! I ima!
On razočarano konstatuje da nije očekivao da će mu bivša košarkašica tako brzo naći zamenu.

“Treba da je bude sramota što ga je odvela u krevet u kojem smo ona i ja proveli godine zajedno. Ne mogu da verujem da to radi povređena devojka koja je, do pre sedam dana, bila na naslovnim stranama sa povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << po vratu, ali je posle svega stigla da se pohvali novim dečkom. Želim im svu sreću. Mene od nje ništa više ne može da iznenadi. Bitno mi je da sam se spasao. Konačno je našla novog magarca da joj plaća račune, do sada sam ja to radio. Neka je, neka bude srećna, samo da se meni skine sa grbače. Ovim postupkom je rekla mnogo više o sebi nego ikada ranije. Pokazala je da sa njom nešto nije u redu, i da ima ozbiljan problem u glavi”, rekao je Simon i dodao za kraj:
“Daleko joj lepa kuća. Jedva čekam da, za nekoliko dana, uzmem pasoš i otputujem”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) MILICA DABOVIĆ SE NE ODVAJA OD NOVOG DEČKA: Košarkašica u strahu, dobija PRETNJE!

Izvor: Kurir, 10.Mar.2017, 09:29

...Novi dečko Vuk je 24 sata u njenom društvu, pruža joj svakodnevno pažnju i nežnost, kao i zaštitu i tako joj pomaže da se oporavi od incidenta sa bivšim dečkom Simonom od pre dve nedelje, a koji i dalje traje s obzirom na optužbe koji bivši partneri svakodnevno upućuju jedno drugome.."Milica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.