Mile Kitić, istina o optužbama!

Izvor: Poznati.info, 10.Apr.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Kitić, istina o optužbama!

Vest koja je danas odjeknula u medijima da je reper Bane Bojović, frontmen grupe “Sanšajn”, uhapšen u nedjelju zbog posedovanja šest paketića droge speed, metalne kutije sa praškastom materijom i napada na policajca, izazvala je veliki broj komentara i iz sata od sat dobijala nastavak.

Reper se kasnije oglasio na društvenoj mreži demantujući vest i rekavši da se zajedno sa advokatom sada bori za pravdu. Jedna od zadnjih objavljenih informacija u medijima je ta da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kod izvesnog Marka Lugonje, od kojeg je Bojović navodno kupio drogu, pronađen popis imena za koji se sumnja da govori o stalnim kupcima.

“!Alo!” je objavio kako se na popisu navodno između ostalih nalaze i pevači: Mile Kitić i Dragan Kojić Keba. Ipak, Lugonja je demantovao da su to osobe koje nabavljaju drogu rekavši da mu oni samo duguju novac za patike i sličnu robu koju su naručivali preko njega.

Kako bi saznali šta na sve to ima reći Mile Kitić koji zaista nema mrlja u karijeri i nikada se nije dovodilo u vezu s ”opasnim tipovima”, pozvali smo ga na šta nam je on rekao:

”Razočaran sam naslovom u novinama. Znam da su mediji željni senzacije i da je ovo naslov koji me ne optužuje, ali ako se ne pročita podnaslov i tekst, čitaoci mogu da misle svašta.

Svaki vid tužbe je isto tako besmislen, jer svaki znak pitanja ih ograđuje od bilo kakve optužbe. Nažalost, tako je. Ja znam da nisam ni kriv, ni dužan u celoj ovoj priči koja nije deo mog života. – rekao nam je pevač na početku razgovora i nastavio:

”Istina je da je Marko Lugonja dolazio na teniske terene gde sam ga ja upoznao i jedino tamo i viđao. Uvek je preprodavao neke sitnice, neku sportsku opremu. Ja lično nikada ništa od njega nisam kupio!

Baš pre par dana je dolazio i nudio neke patike koje sam ja probao i rekao mu da mi se ne dopadaju, da su neudobne, da imaju tvrd đon. Možda je on tada zapisao moje ime da bi mi nabavio druge. Stvarno ne znam, ali to je stvarno jedino objašnjenje zašto bi zapisao moje ime.” – kaže zbunjeni i šokirani Mile.

Dnevni list je objavio kako Lugonja tvrdi da mu pjevač duguje novac, no Kitić to oštro demantuje:

”Ne postoji čovek koji može reći za mene da mu dugujem! Sve što sam ikada kupio, to sam i platio, tako da je i to jedna od neistina”- kategoričan je Kitić, koji takođe dodaje i kako je spreman uvek otići u policijsku stanicu kako bi dao izjavu povodom svega, te bi zahtevao da policija javno objavi saopštenje kojim bi se dokazala njegova apsolutna nevinost u celoj toj priči.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.