Mikser festival u čast Šabanu Bajramoviću

Izvor: Svet, 20.Apr.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikser festival u čast Šabanu Bajramoviću

Osmi Mikser festival biće održan u beogradskom kvartu Savamala, od 8. do 12. juna pod sloganom “Osetljivo društvo”, snažno obojen temama rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva, društvene jednakosti, otvorenog dijaloga, mulikulturalnosti i efikasnijeg rešavanja konflikta.
Na glavnom stejdžu na Miksalištu 11. juna biće sve u znaku legende romske muzike Šabana Bajramovića, a program će početi projekcijom filma “Šaban” Miloša Stojanovića. Povodom 80 >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << godina od rođenja i osam godina od smrti proslavljenog umetnika, nastupiće zatim Šabanov orkestar “Crne Mambe” koji je poznat po tome što kombinuje zvuke trube, džez i bluz ritmove, a sa njima će biti i specijalni gosti iznenađenja. Nakon njih, na pozornicu će se popeti “Orkestar Bobana Markovića”.
Ulaznice za četvrti dan Mikser festivala, 11. jun, dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tiksa po pretrpodajnoj ceni od 900 dinara do 15. maja kada će poskupeti na 1.200 dinara.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.