Mihael Šumaher dobitnik nagrade za životno dostignuće u Formuli 1! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihael Šumaher dobitnik nagrade za životno dostignuće u Formuli 1! VIDEO

Nada za oporavak Mihaela Šumahera, koji je 29. decembra 2013. godine teško povređen na skijanju u Francuskoj, još uvek postoji, a u to veruju njegova porodica, ali i mnogobrojni lekari koji smatraju da legendarni vozač Formule 1, može ponovo da bude onaj stari.

Naime, menadžer Mihaela Šumahera, Sabina Kem, održala je govor prilikom uzimanje nagrade za životno dostignuće egendarnog sedmostrukog šampiona i napomenula da nada za nejgov oporavak još uvek postoji: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Znam da biste voleli da je Mihael došao da primi ovu nagradu, ali nažalost to nije nikako moguće. Moramo da naučimo da se nosimo sa tim i nećemo prestati da se nadamo", rekla je Kem i dodala da je nagrada koju je dobila, priznanje Mihaela Šumahera u svetu automobilizma.

"Ova nagrada je potvrda njegove velike volje, motivacije, talenat, discipline i radne etike", napomenula je. Bivši direktor Ferarija Luka Di Montezemolo takođe je govorio o Mihaelu i takođe istakao da veruje u njegov oporavak: "Veoma sam srećna jer reaguje. Znam koliko je jak i siguran sam da će se zahvaljujući svojoj sigurnosti i upornosti oporaviti", istakao je.

Podsetimo, Mihael Šumaher 29. decembra 2013,  zadobio je teške povrede glave na skijanju u Francuskoj. Od tada lekari pokušavaju da ga povrate, ali prognoze i dalje nisu povoljne, jer legendarni vozač ne može da govori i hoda i veoma često nije u svesnom stanju.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.