Mia prolazila kroz pakao dok je bila trudna!

Izvor: Svet, 20.Dec.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia prolazila kroz pakao dok je bila trudna!

Pevačica Mia Borisavljević prošle godine postala je majka devojčice Eme u vezi sa Bojanom Grujićem. Međutim, manje poznat detalj je period pre nego što se Mia porodila.
Naime, pevačica je otkrila da je imala psa, kog su Bojan i ona uzeli pre nego što je na svet donela ćerku Emu. Komplikacije su nastale kada se otkrilo da je njen kućni ljubimac patio od teške bolesti, te su morali da se odluče da ga uspavaju.
– Bojan i ja smo odlučili da kupimo psa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i vrlo brzo se ispostavilo da on boluje od bubrežne insuficijencije. Tri puta nedeljno je bio na infuzijama, ja sam se trudila da on proživi neki normalan i lep život, da oseti ljubav. Uspavala sam ga na stomaku do zuba, bukvalno – izjavila je Mia.
 







View this post on Instagram














 
Hej cao🐾,mene dugo niste videli! 👀Ja nisam jedan od onih koji gricka sve po kuci i krade deci igracke,ovo je samo za slikanje,casna rec!🤞 Osim toga ,ne linjam se,inteligentan sam,privrzen ,pravi porodicni pas. 🐶Kazu da sam osetljivog zdravlja i da me cuvaju kao oci u glavi,ali ja sam takav tretman i zasluzio! 😌😌😌Osim sto zelim redovno da me izvode u setnju🐕,da mi svako jutro peru oči i četkaju moju finu dlaku,nisam mnogo zahtevan🤣 Moozda samo kad je hrana u pitanju🍔 U zadnje vreme najvise volim da me Mia licno kupa kod kuce🤯,nesto su me frizeri smorili😱 Verovatno se pitaju🤔 ,sta sam im ja trebao u zivotu pored male bebe,mada mi to nikada nisu rekli?!Plasim se kada Ema 💕👼krene da me pomazi (pocupa),ali je volim najvise i branim od nepoznatih ljudi!💪Eto,ukratko da se predstavim,mada me mnogi vec znaju!😁Meda Medeni🥰🐶 ,tako me zovu..a ponekad Medved!🐻 #pomeranci #pomerian #dog #dogslife🐶 #boo
A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Sep 3, 2019 at 11:48pm PDT


svetsvet
The post Mia prolazila kroz pakao dok je bila trudna! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.