Masno posuđe ćete bez problema očistiti čajem!

Izvor: Svet plus, 21.Jan.2022, 11:05

Masno posuđe ćete bez problema očistiti čajem!

Masno posuđe, šerpe, tiganje i slično ćete bez problema očistiti čajem! Odličan trik koji brzo deluje! Masnoća nestaje za tili čas!

Poznato vam je da se limun, so, soda bikarbona, pa čak i gazirani sokovi mogu koristiti u ovu svrhu ali to isto može i čaj i veoma je efikasan.

Jedna korisnica Tik Tok-a, Lynsey_queenofclean, svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži povremeno obaveštava o novim trikovima koje je otkrila i isprobala, a koji se tiču čišćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << doma. Jedan od tih je i trik sa čajem, odnosno sa kesicom čaja.

Iz prljavog tiganja prvo uklonite ostatke hrane, a zatim u njega sipajte vruću vodu.

Potom, u tiganj ubacite kesicu čaja i ostavite da odstoji 15 minuta. Nakon toga prospite vodu, a tiganj operite kao i inače.

U videu koji sledi, možete da vidite rezultat.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.