Martin Šin: Moj Čarli je bio usamljen i očajan muškarac

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martin Šin: Moj Čarli je bio usamljen i očajan muškarac

Čarli je sa vremenom sve više bio zainteresovan za drogu i zabavu sa prostitutkama, a posao mu je bio sve manje bitan pa je redatelj Čak Lori odlučio da ubije Čarlijev lik.

Čarli je bio jako usamljen u tako očajnoj situaciji. Nismo mu mogli puno pomoći u onome što je proživljavao tada, osim da se pomolimo“, rekao je Šin senior.

On je dodao kako su, kad je reč o Čarlijevom priznanju da je uzimao steroide, samo oni koji ga poznaju razumeli što se događa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Bio je očajan. Napravio je ono što je mislio da mora i javno priznao da koristi steroide. Bilo je to jako bolno. Ne bi bio čovek da nisam saosećao sa njim. To je nešto što razumem i što sam iskusio kad sam se lečio od alkoholizma. Važno je da taj neko zna da si uvek tu za njega“, zaključio je Martin koji već 30 godina ne pije alkohol.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.