Marku Jariću obožavateljka smešta aferu!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jun.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marku Jariću obožavateljka smešta aferu!

Marku Jariću pomahnitala obožavateljka smešta seks-aferu. Devojka koja se predstavlja kao Talita Topolinski hakovala je košarkašev profil na Instagramu, gde nudi svoje gole fotografije.

Ona je iskoristila Markov profil da pridobije pažnju njegovih brojnih pratilaca. U opisu njegovog naloga napisala je:

“Zdravo, mali. Želiš da me vidiš golu? Poljubi me na sajtu“, a ispod toga je ostavila adresu svog sajta.

Ali tu se nije zaustavila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Osim što je imala uvid u sve Markove poruke, ona je njegovim prijateljima slala provokativne fotografije. A onima koji joj rekli da će je prijaviti, zapretila je.

“Shvatite me ozbiljno, nisam neko ko ima vremena za igru, osvetiću vam se”,jedna je od poruka koju je poslala s Jarićevog profila.

Izvor blizak Marku otkriva nam da se košarkaš potresao i da mu je neprijatno zbog prijatelja, kojima svakodnevno mora da objašnjava da mu je profil hakovan, a među njima je njegova bivša žena Adrijana Lima.

“Marko je u strahu jer je ta devojka došla do njegovih ličnih podataka, kao i privatnih poruka. Čim je to primetio, prijavio je administratorima te društvene mreže da mu je profil hakovan”, zaključuje izvor.

Tim povodom novinari su pozvali smo Jarića, ali on nije odgovarao na pozive.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.