Izvor: Scandal.rs, 05.Apr.2020, 16:15

Marko otkrio: Anabela ima LJUBAVNIKA! Uskoro će sve ispričati!

Nakon jednog perioda primirja Anabela je, na iznenađenje ukućana, prokomentarisala polni organ dečka svoje ćerke Lune Đogani. Ona je rekla da Marko ima smoki u gaćama.

Miljković je bio zgrožen zbog ovakvog komentara.

– To je jako bolesno da dečka od svoje ćerke tako gledaš – rekao je Marko Anabeli.

– Gleda mi u smoki – dodao je Marko preneraženo.

– Zato što ga guraš u Brendona! – vikala je Anabela.

– A šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ćemo sa Makedoncem? Polako doći ćemo i do njega – upitao je Marko Anabelu.

PROČITAJTE JOŠ  Jelena Karleuša se ISTOPILA! Na stomaku SALA BEZ!

PROČITAJTE JOŠ Luna Đogani pokušala da se ubije! Popila više lekova nego što sme

PROČITAJTE JOŠ  Andrej Atijas: „Đole Đogani je zlo! Objaviću njegove monstruozne poruke koje je slao Anabeli“

Ovim rečima, Marko je pokrenuo novu aferu, koja dosad nije bila poznata gledaocima. Očigledno je Anabela imala ili ima ljubavnika za kog Marko zna, a koja se dogodila u periodu dok je pevačica tvrdila da ima emocije prema Andreju Atijasu.

– Ja sam razvedena žena – odgovorila je Anabela odsečno i prebacila raspravu na Lunu, tačnije naterala ju je da kaže da je ona brižna majka. Marko je u tom trenutku oštrije krenuo na Anabelu. Ispričao je priču kako je pet puta Anabeela ostavila svoju srednju ćerku Ninu bez para, dok je ona bila u inostranstvu. Anabela je to prvo negirala, ali u nastavku svađe je „nesvesno“ priznala da Marko govori istinu. To ju je toliko iznerviralo da je fizički nasrnula na Marka i šutnula ga.

Zbog agresivnog ponašanja, Anabela je kažnjena oduzimanjem nedeljnog honorara. Pogledajte kako je to izgledalo

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nina Đogani presudila! KO LAŽE – Anabela ili Marko!

Izvor: Scandal.rs, 06.Apr.2020, 11:22

Kako kaže njen otac Gagi Đogani nije upućen u Lunine i Markove svađe koje su se dešavale napolju, te je zbog toga na samom startu držao njihovu stranu i suprotstavljao se Anabeli...PROČITAJTE JOŠ: Dado Polumenta posle 3 godine ĆUTANJA! „Sa BOGOM i IVONOM sam našao MIR!“..– Moj tata ne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.