Izvor: Scandal.rs, 05.Nov.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija upala u jezero i jedva se spasla! (VIDEO)

Na putu nazad u Belu kuću nakon kupovine Marija Kulić se slučajno okliznula i pala u jezero. Dok su se drugi zadrugari smejali,njena ćerka Miljana je zapomagala iz sveg glasa. Zadrugari koji su tu bili u bliziini su joj prišlu u pomoć, ali su je ipak momci iz obezbeđenja izvukli. – Mama, kako si mama? The post Marija upala u jezero i jedva se spasla! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Miljana se prestravila! Marija Kulić upala u jezero, jedva je izvukli, a za njom se okliznulo još dvoje zadrugara i završilo u vodi! (VIDEO)

Izvor: Press, 06.Nov.2018, 18:02

Mariji Kulić dogodio se peh, a Miljana nije mogla da se smiri kada je videla šta se desilo . Nakon obavljene današnje kupovine hrane, Marija Kulić je krenula nazad u Belu kuću,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.