Marija Šerifović mora da plati dug od 70.000 evra

Izvor: Svet, 27.Nov.2011, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović mora da plati dug od 70.000 evra

naslov: 
Marija Šerifović mora da plati dug od 70.000 evra



excerpt: 
AMS osiguranje zatražilo je pomoć od nadležnih organa kako bi im pomogli da im evrovizijska pobednica isplati svoja dugovanja...


izvor: 
Alo!


tekst clanka: 
Marija Šerifović uskoro bi morala da iskešira 70.000 eura, koliko duguje AMS osiguranju, koje je zatražilo pomoć od nadležnih organa kako bi im pomogli da im evrovizijska pobednica isplati svoja dugovanja!
"Mariji je 2007. godine ukraden džip u kojem su se nalazili rezervni ključevi od automobila i tada je AMS osiguranje isplatilo odštetu lizing kući, ali tek tada je nastao zaplet. Marija do dana današnjeg nije isplatila nijedan dinar osiguranju iako je to bila njena obeveza. Oni su joj izašli u susret koliko su mogli i dali joj nekoliko opcija plaćanja, jer suma od oko 70.000 evra nije mala. Međutim, pošto je vreme prolazilo, a ona nije izmirila svoje dugove, nadležni organi su po nalogu osiguranja umešali 'prste' u celu priču i pevačica se regularno odzvala policiji i opet je u pregovorima sa njima o lakšem načinu njene otplate", priča dobro obavešten izvor.
Šerifovićeva se nije odazvala na naš poziv niti nam je dala komentar, ali nam je sekretar AMS-a ljubazno objasnio u čemu je problem.
"Marija nije izmirila svoje dugove, ali mi smo joj u svakom mogućem smislu izašli u susret i napravili smo najbolje pogodnosti plaćanja jer suma nije mala. Mi smo svoje obaveze prema lizing kući ispunili i jako mi je žao, teško je vreme, ali i Marija će morati da plati svoja dugovanja. Po zakonu joj se ne može oprostiti taj dug i nadam se da će se u dogovoru sa policijom ubrzo sve rešiti", prokomentarisao je sekretar AMS-a.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marija šerifović mora da plati dug od 70.000 evra

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2011

Marija Scaron;erifović uskoro bi morala da iskešira 70.000 eura, koliko duguje AMS osiguranju, koje je zatražilo pomoć od nadležnih organa kako bi im pomogli da im evrovizijska pobednica isplati svoja dugovanja!

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.