Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović: U paklu sam zbog koncerta u pozorištu!

Pevačica Marija Šerifović pripremila je umetnički spektakl za beogradsku publiku u Narodnom pozorištu, a uzbuđenje pred nastup nije uspela da sakrije. Marija kaže da su pripreme bile naporne, ali da će se sve to isplatiti kada izađe na binu.

“Na publici je da dođe i da uživa, a ja sam u laganom paklu jer smo pripremili ozbiljan program, ozbiljnu scenografiju i produkciju. Ipak, mislim da će ovo biti prelepa noć”, kaže Marija i dodaje:

“Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koncert će doći mnogo mojih kolega, a što se scene Narodnog pozorišta tiče, stajaću sama na bini”, otkriva Šerifovićeva pred večerašnji koncert.

Iako su brojni glumci njen koncert u Narodnom pozorištu nazvali degradacijom kulturnih ustanova, Marija je ubeđena da će pojedini umetnici iz te branše ipak doći na njen koncert da je slušaju.

“Znam da će glumci doći na koncert”, kratko je odgovorila pevačica, koja će nakon koncerta u Narodnom pozorištu obradovati beogradsku publiku još jednim koncertom u Centru „Sava“, a gost te večeri biće Nina Badrić.

“Uvek se trudim da pozovem kolege čiji rad poštujem i cenim, tako da će sedmog aprila jedan od gostiju biti i Nina Badrić”, otkrila je pevačica i istakla da je i dalje pod utiskom koncerta koji je održala u Sarajevu.

“Oni su puni srca, duše, vidi se i na snimcima da su svaku pesmu pevali emotivno. Tu noć ću pamtiti do kraja života”, zaključila je Marija za “Alo”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.