Marija Kulić na INSTAGRAMU! Da li ćete je PREPOZNATI?

Izvor: Svet, 20.Feb.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kulić na INSTAGRAMU! Da li ćete je PREPOZNATI?

Jedva čekamo da počne Miljanu da komentariše!







View this post on Instagram















Ovo je jedini profil koji vodim licno ja. 💋
A post shared by Marija Kulic (@marijakulic_mtaz) on Feb 18, 2020 at 6:54am PST


Iako je Miljana Kulić bila ta koja je napravila prekršaj zbog kog je diskvalifikovana iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Zadruge 3”, i njena majka Marija je spakovala kofere i napustila imanje u Šimanovcima kako bi bila sa ćerkom i ostatkom porodice u Nišu.
Po povratku kući, rijaliti zvezda je odlučila da uradi nešto što nikada do sada nije bio slučaj, a to je da napravi zvanični profil na Instagramu.
NOVI STAR! Strašna tajna: Kako je Zorica napustila tek rođenog sina! Anu Korać juri turski KRIMOS za pare! Ova žena DAJE BUBREG Darku! ŠOK: Miljana se udaje, pobegla od kuće! Sloba sa devojkom naleteo na Kiju! OČI U OČI! Milica Todorović upoznala Petrovu BIVŠU ŽENU! Imala je i šta da kaže o njoj! Ovo je jedini profil koji vodim lično ja – poručila je Marija uz sledeću fotografiju, a kroz svega nekoliko sati ju je zapratilo preko 10.000 ljudi budući da ju je Miljana reklamirala na svom profilu.








View this post on Instagram















Hvala Vam❤
A post shared by Marija Kulic (@marijakulic_mtaz) on Feb 18, 2020 at 5:49pm PST


Osim toga, Kulićeva je objavila na storiju kratak snimak svog unuka Željka kog je snimila tokom obroka, kao i fotografiju ćerke Ane.
– Zlato – kratko je napisala rijaliti zvezda, a komentari podrške nisu prestali da se nižu.
SVETINSTAGRAM
The post Marija Kulić na INSTAGRAMU! Da li ćete je PREPOZNATI? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZIDOVI BEZ FASADE, ORONULA KAPIJA I KOROV Pre slave i evrića Miljana Kulić je živela u TROŠNOJ KUĆI, pogledajte kako je sve to izgledalo

Izvor: Blic, 20.Feb.2020

Sada već bivša učesnica "Zadruge 3" Miljana Kulić živela je u nešto lošijim uslovima pre nego što je prvi put kročila u rijaliti. Nakon nekoliko sezona u raznim rijalitijima na raznim televizijama, ona je zaradila ogromnu sumu novca, a sve što je dobila odlučila je da uloži u kuću i od nje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.