Marija Kilibarda u četvrtom mesecu trudnoće?

Izvor: Svet, 29.Jun.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kilibarda u četvrtom mesecu trudnoće?

Popularna voditeljka Marija Kilibarda u četvtom je mesecu trudnoće, a srećnu vest saznala je na jednoj privatnoj klinici pre dva meseca.
Marija se pre devet dana udala za košarkaša Vladimira Radmanovića, te sada par željno iščekuje prinovu koja stiže za nekoliko meseci.
“Taze mladenci su svadbu planirali tek na jesen, ali kada su saznali da će postati roditelji, Vladimir i Marija su se odlučili da ubrzaju proces. Dugo su krili i lokaciju venčanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da bi se na kraju venčali u Sabornoj Crkvi uz Beogradu, a u najužem krugu porodice, kumova i prijatelja, građanski brak sklopili su na Vladimirovom ranču u Novim Banovcima”, priča za Alo dobro obavešten izvor.
Zanimljivo je da košarkaš poseduje bogatstvo veće od 43 miliona dolara, što je dovelo do toga da Kilibardu momentalno proglase najbogatijom voditeljkom u Srbiji. Marija se ponudila da potpiše predbračni ugovor, što je Radmanović glatko odbio.
“Marija mu je rekla da joj nije problem da potpiše predbračni ugovor, ali Vlada nije hteo ni da čuje za to. Kaže da takvi dokumenti narušavaju ljubav i da ga boli uvo za pare, da mu je važna samo ona”, završava izvor.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Kilibarda u četvrtom mesecu trudnoće?

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2016

Popularna voditeljka Marija Kilibarda u četvtom je mesecu trudnoće, a srećnu vest saznala je na jednoj privatnoj klinici pre dva meseca...Marija se pre devet dana udala za košarkaša Vladimira Radmanovića, te sada par željno iščekuje prinovu koja stiže za nekoliko meseci...“Taze mladenci su...

Nastavak na Scandal.rs...

U CETVRTOM MESECU TRUDNOCE Kilibarda ceka bebu

Izvor: medio.rs, 29.Jun.2016

Popularna voditeljka Marija Kilibarda u četvtom je mesecu trudnoće, a srećnu vest saznala je na jednoj privatnoj klinici pre dva meseca...Marija se pre devet dana udala za košarkaša Vladimira Radmanovića, te sada par željno iščekuje prinovu koja stiže za nekoliko meseci...- Taze mladenci su...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.