Marija Karan u filmu o Nikoli Tesli

Izvor: Poznati.info, 31.Jul.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Karan u filmu o Nikoli Tesli

Marija Karan se pridružila glumačkoj ekipi koja snima novi film o Nikoli Tesli. U filmu “Tesla”, Marija će raditi sa Brankom Tomovićem, Mirjanom Karanović i Hristinom Popović u filmu o slavnom naučniku.

,,Jedva čekam da počnem da snimam film o našem najistaknutjem naučniku’’, izjavila je Marija, koja će svoje scene snimati u Srbiji, sa dijalozima na srpskom jeziku.

,,Majkl Enton je napisao scenario koji je autentičan i iskren. Dopada mi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << što je imao potrebu da razume važnost Teslinog porekla, kao imigranta u Americi koji je uprkos svim problemima ostao svoj i tvrdoglavo uporan. Ovo nije tipičan američki film.’’ , rekla je glumica.

Marija u filmu koji producira kompanija Silvermask Films igra Braku, lik zasnovan na nekoliko žena koje su postajale u stvarnom životu.

Iako je lik Brake izmišljen, Majkl Enton objašnjava sledeće:

,,Braka je jedan od samo nekoliko izmišljenih likova koje sam uvrstio u film jer predstavlja sve one žene koje je Tesla tokom celog svog života odbijao zbog svoje nepokolebljive posvećenosti nauci. Ubacio sam je u film u periodu u Nikolinom životu kada je bio najranjiviji: u dve nedelje koje je proveo u Gospiću nakon majčine smrti. Odnos je slučajan i ni Braka ni Tesla ne insistiraju na njemu. Njegov dalji razvoj biva naglo prekinut, što odslikava samu Teslinu prirodu.’’

Marija Karan je već sarađivala sa Brankom Tomovićem, koji u filmu tumači lik Tesle kaže i smatra je upravo on savršen izbor za glavnu ulogu.

,,Njegov talenat i dosadašnja karijera to potvrđuju.’’

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.