Manuela Stamatović: Poslovne žene danas se liberalnije oblače

Izvor: Svet, 15.Dec.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manuela Stamatović: Poslovne žene danas se liberalnije oblače

Manuela Stamatović karijeru je započela 2001. godine u kompaniji Coca-Cola, a nastavila u L’Orealu. Pre pet godina ušla je u bankarski svet – prvo u Erste banku, a od marta ove godine je u banci Sberbank.
Uvek se bavila marketingom, a u obe banke je bila direktorka tog sektora. Njen posao podrazumeva brojna interesovanja, a kada se tome doda sve što je privatno zanima, dođe se do bezbroj tema. Međutim, u tom “privatnom sektoru”, jedna oblast je za dva koraka ispred ostalih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a to je moda.
Od malih nogu je smatram svojom velikom ljubavlju, a danas na nju trošim i vreme novac“, kaže Manuela.
Pretplaćena sam na mnoge strane modne časopise, u kojima ne mogu da uživam onoliko koliko želim, jer mi stalno nedostaje vreme, ali znam da su tu i da uvek mogu da ih preslistam. Na taj način se ne informišem samo o novitetima, već dobijam ideje kako da od postojećih stari napravim neku novu kombinaciju, jer nije poenta uvek kupiti nešto novo.
Ostatak intervjua pročitajte OVDE.
Razgovarala: Brankica Treskavica
Foto: PR

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.