Manja Babović kako tata kaže

Izvor: NaDlanu.com, 18.Okt.2011, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manja Babović kako tata kaže

Porodica Babović ima jasno je dosta smisla za biznis. Manekenka Manja Babović, poznata po zanosnim golišavim fotografijama, kaže da je njen otac biznismen Milija Babović podržava u svemu.

- Iako se od Crnogoraca očekuje da budu konzervativni, moj tata odlično razume moj posao. Ja sam manekenka i model, a ne pevačica, tako da moje fotografije ne bi trebalo gledati kao na nešto što ja radim kako bih šokirala javnost. To je moj posao, da ispunim ono šta fotograf od mene zahteva. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Ne mislim da je ijedna moja fotografija vulgarna, te tako ni moj otac nema na čemu da mi zameri. Imam njegovu punu podršku - kaže Manja za "Blic".Manja je i sestra fudbalera Partizana Stefana Babovića, nedavno je učestvovala na Njujorškoj nedelji mode i slikala se za naslovnicu novog američkog "Kosmopolitena"I pored toga što važi za jednu od najbogatijih devojaka u Srbiji, Manja kaže da ne rasipa novac.- Daleko sam od rasipnice. Možda mi nećete verovati, ali trošim uglavnom ono što sama zaradim. Imam tatinu podršku kad je u pitanju školovanje ili iznajmljivanje stana u Londonu, gde trenutno živim, ali putovanja, garderobu i slične stvari zaista sama finansiram. I nisam opterećena brendovima - kaže Manja.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.