Izvor: Scandal.rs, 15.Jun.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Nadežde Biljić otkriva za novi SCANDAL! Sram bilo Baneta Čolaka!

Majka Nadežde Biljić kaže za novi broj tabloida SCANDAL! da se mnogo razočarala u Baneta Čolaka! “Mene je Bane Čolak mnogo razočarao! Ponudio je Nadi da je uteši posle Mikijevog odlaska, ali to tešenje nije bilo na mestu. Sram ga bilo što joj je predložio da baci prsten koji je dobila od Mikija”, započinje ispovest Nadeždina The post Majka Nadežde Biljić otkriva za novi SCANDAL! Sram bilo Baneta Čolaka! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Vesna Rivas otkriva za novi SCANDAL! Parovi su pod teškom crnom magijom!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jun.2018, 09:27

Kako Vesna Rivas kaže za novi broj tabloida SCANDAL! u vili Parova vlada opasna crna magija! “U toj vili se mogu osetiti tri vrste magije. Isprepletale su se islamska, vlaška i ciganska crna magija. Šibaju se iz sve snage! Ja to mogu da osetim, da ih detektujem, ali ne i da ih očistim, eliminišem....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.