Magija za kosu! Maska od koje kosa raste! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2022, 20:22

Magija za kosu! Maska od koje kosa raste! (RECEPT)

Gubitak kose je problem koji pogađa i muškarce i žene, a ovo je maska od koje kosa raste! Kažu da je magija za kosu! Proverite!

Opadanje kose se može desiti zbog hormonalnih promena, stresa, korišćenja farbi i nekih proizvoda, peglanja i tretiranja kose na razne načine, a ishrana je takođe faktor koji utiče na to.

Danas postoji mnogo proizvoda na tržištu koji obećavaju rezultate. Međutim, ti proizvodi su često skupi, a ne daju željene rezultate. Umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << toga, bolje da probajte ovaj prirodni lek.

Potrebno za masku:

– 1 banana

– 1 žumance

– pola čaše piva

– 1 kašika meda (med je potrebno vaditi plastičnom ili drvenom kašikom, ne metalnom, zbog održavanja svojstava)


Priprema:

Recept je vrlo jednostavan, samo pomešajte sve sastojke zajedno i napravite smesu. Kada to uradite, nanesite na teme i ostavite da stoji 2 sata, a zatim isperite.

Ako osetite toplinu na glavi, znači da tretman deluje.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.