Maca se skinuo go! A evo i zašto… (foto)

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca se skinuo go! A evo i zašto… (foto)

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca revoltiran što je ukinuta emisija “Audicija”, koju je vodio sa još nekoliko kolega – skinuo se go!

Maca je uz fotografiju koju je objavio na društvenim mrežama dao i saopštenje, a mnogi su pozitivno prokomentarisali ovaj Marinkovićev potez, ali nisu izostali ni hejteri koje je između ostalih glumac i prozvao u poruci.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maca potpuno go napravio selfi, a evo i zašto

Izvor: Tracara.com, 30.Mar.2016, 12:30

Glumčeva poruka (foto: Facebook) Poznati voditelj i glumac Dragan Marinković Maca je odlučio da se obrati javnosti. Kako i sam navodi u saopštenju, najbolje prolaze vesti ovakvog sadržaja, pa se glumac skinuo go i fotografisao.  Razlog za to je ukidanje emisije Audicija, koju je on vodio. Macinu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.