Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca OPASNO UVREDILA Kiju, spomenula joj OCA! Onda je nastao HAOS! (video)

Pred sam kraj sinoćne žurke Maca Diskrecija, Kristina Kockar i Milan Milošević su ušli u žestoku raspravu. Kija je naručila pesmu “Majko sve ti opraštam”, a onda je pevačica isprovocirala Kiju i novinara i nazvala njihove majke ku*vama. Kockareva i Milan su se u ovom trenutku držali zajedno i jedno drugom pružali podršku kako ne The post Maca OPASNO UVREDILA Kiju, spomenula joj OCA! Onda je nastao HAOS! (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MACA KIJI POMENULA MRTVOG OCA, OVA JE UMALO POLOMILA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 23.Maj.2018

Pred sam kraj sinoćne žurke Maca Diskrecija, Kristina Kockar i Milan Milošević su ušli u žestoku raspravu. Kija je naručila pesmu “Majko sve ti opraštam”, a onda je pevačica isprovocirala Kiju i novinara i nazvala njihove majke ku*vama.. Kockareva i Milan su se u ovom trenutku držali zajedno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.