MORALA JE DA ĆUTI O RASKIDU: Aleks Nikolić sada ZAPRETILA Caru, pa otkrila RAZLOG guranja činjenica pod tepih

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 17:33

MORALA JE DA ĆUTI O RASKIDU: Aleks Nikolić sada ZAPRETILA Caru, pa otkrila RAZLOG guranja činjenica pod tepih

Sada će imati dovoljno vremena da mu se obrati.

Pobednica "Zadruge 6Aleksandra Nikolić, tokom jučerašnjeg dana stavila je tačku na odnos sa Filipom Carem, nakon čega je dospela ponovo u žižu interesovanja. Aleksandra je otkrila da zbog zdravstvenih problema nije u stanju da priča o svim detaljima, ali da neće prećutati na Filipove tvrdnje koje je izneo u javnost.

Ona se sada ponovo oglasila, te je pokazala da je hitno morala da ide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na laserski tretman. To ju je sprečilo da se odmah oglasi na temu koja trese Balkan.

Aleksandra je imala urađene obrve, koje je želela da ukloni, kako bi promenila oblik, te je morala da ode na lasersko uklanjanje, što je i objavila na Instagramu.

Prvi laserski tretman skidanja trajne šminke obrva - napisala je Aleksandra na Instagramu.

Nakon ovoga, Aleks će imato svo vreme ovog sveta da se oglasi i da svoju konačnu reč kada je u pitanju raskid sa Filipom, budući da je on izneo niz tvrdnji i kako sam kaže činjenica na njen račun.

Takođe se obratila i ovim rečima:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.