MONSTRUOZNO! ISPLIVALA ISTINA O VIKTORIJI - Roditelji je se ODREKLI, a sada otkriven SKANDALOZAN RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 12:06

MONSTRUOZNO! ISPLIVALA ISTINA O VIKTORIJI - Roditelji je se ODREKLI, a sada otkriven SKANDALOZAN RAZLOG

Ovo je prava istina o roditeljima zadrugarke!

Viktorija Mitrović, aktuelna učesnica "Zadruge 5", prošle noći je u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima otkrila da ju je sveštenik iz seoske crkve u mestu Pločica, kod Kovina, silovao kada je imala 12 godina.

Milione je potresna njena jeziva ispovest, a malo-malo pa se provuče detalj da je ostala bez roditelja.

Ono što je prava istina je to da su se njeni roditelji nje odrekli još dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila beba, pa su je ostavili na čuvanje baki i deki.

- Imala sam par meseci kada je moja mama došla kod babe i dede (njenih roditelja). Otac je stalno bio po zatvorima, ne znam ni ja šta je sve radio, majka je bila sa mnom, a onda se uhvatila sa tim svojim tadašnjim mužem, on čovek nije hteo da me prihvati, ona je mene ostavila, a ostavio me je i tata, to je obostrana krivica. Baba i deda su mene prihvatili. Majci je bio preči taj muškarac tamo, sa njim je osnovala porodicu. On nije hteo da me prihvati, kravu sa teletom, ja to tako kažem. Ona sada ima još dvoje dece, malo du mlađi od mene. A otac je stalno bio po kafanama i zatvorima i prosto nije mogao da me čuva, žensko dete. Baka i deka su me čuvali i sada čuvaju moje dete dok sam ovde. - ispričala je Viki.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.