MISLIO SAM DA JOJ STAVIM PRSTEN, ALI... Danas slave POLA GODINE veze, a sad su progovorili o VERIDBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 16:18

"MISLIO SAM DA JOJ STAVIM PRSTEN, ALI..." Danas slave POLA GODINE veze, a sad su progovorili o VERIDBI

Kenan priznao da će joj uvek biti podrška!

Tokom današnjeg dana Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović dobili su mnogoborjne poklone od fanova povodom šestomesečnice njihove veze. Među poklonima se našao i verenički prsten, a sada je zaljubljeni par progovorio o veridbi i pomirenju u emisiji "Amnezija".

- Hvala svima koji ste glasali za nas - rekla je Paula.

- Ja se svima zahvaljujem, ovo je bila najbolja Zadrugovizija - rekla je Milica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Tu su sada Kenan i Rialda trostruki pobednici, i čestitam vam godišnjicu - rekao je Bora.

- Hvala tebi puno kao i žiriju i svim glasačima, i ponosan sam na vas dvoje, a ja sam bio tu da, malo smetam i tri nagrade, presrećan sam! Rialda je neko ko bira karijeru, a ja ću pokušati da budem tu. Taj prsten koji je stigao, nije vreme sada i ako bude u Zadruzi onda okej - rekao je Kenan.

- Boro, prvo čestitam na emisiji! I čestitam vama na pobedi i podršci glasačima, i što se tiče nas i pomirenja juče smo krenuli da pričamo, bilo je svega, ali smo sinoć na žurki i tada se desilo da su se smirile strasti. Mislim da ima neke izjave koje nisu promišljene, i ja sam rekla da sam došla da gradim karijeru i ovo je momentat da gradim sebe - rekla je Rialda.

- Ja sam mislio da joj stavim prsten, ali nisam smatrao vereničkim - rekao je Kenan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.