MIROSLAV ILIĆ ZAPALIO ŽENI SVU ODEĆU - Pevač u alkoholisanom stanju napravio HAOS! Priznao SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 23:29

MIROSLAV ILIĆ ZAPALIO ŽENI SVU ODEĆU - Pevač u alkoholisanom stanju napravio HAOS! Priznao SVE

"Ja sam se lečio po nekoliko meseci."

Slavni pevač Miroslav Ilić godinama se borio sa gadnim porokom, koji mu je doneo mnogo problema u životu.

Piće je uticalo i na njegov privatni i poslovni život, a kada se slavni pevač zakleo pred ikonom da više neće okusiti alkohol, to je i ispoštovao.

Danas Miroslav Ilić bez problema govori o svom nekadašnjem poroku, za koga kaže da je najveći problem bio to što nije podnosio piće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Uvek posle takvih epizoda, ja sam se lečio po nekoliko meseci. Ali mlad čovek, takmičiš se sa sobom, sa drugima - kaže Ilić.

On je otkrio za "Kurir" i da je jednom prilikom u pijanstvu svojoj ženi Gordani Ilić zapalio svu garderobu, jer se žalila da nije imala šta da obuče.

- Ja se ni toga ne odričem. Zamisli čoveka, budalu, šta uradi, da iznese, zapali ženi garderober - rekao je Ilić kroz smeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miroslav Ilić supruzi zapalio svu garderobu jer je rekla da nema šta da obuče

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2022, 13:37

Srpski pevač narodne muzike Miroslav Ilić često je isticao kako je supruga njegov najveći pokretač. Objašnjava da je bila uz njega u vreme najvećih kriza i često je tokom karijere to naglašavao.. Sa suprugom je punih 50 godina, a brak je sklopljen neplanirano.. – Otišao da studiram u Skoplje,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.