MIRKA VASILJEVIĆ PRIZNALA DA JE BILA ŽRTVA NASILJA: Preživela je PAKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKA VASILJEVIĆ PRIZNALA DA JE BILA ŽRTVA NASILJA: Preživela je PAKAO!

Vršnjaci joj nisu dali mira!

Poznata glumica Mirka Vasiljević još pre mnogo godina odlučila se na stručnu pomoć, nakon neprijatnih situacija koje je doživela.

Ona je priznala da se obratila onima koji najbolje mogu da joj pomognu, a ovo njeno istupanje u javnost iznenadilo je mnoge.

Naime, Mirki su u ranom detinjstvu društvo sa kojim se družila često dobacivali da je glupa i loša osoba. Pa je glumica zbog tog problema u kom se našla, na nagovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje majke otišla je kod psihologa na nekoliko sensi.

- Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece - uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun - da sam seljančica, da igram u opankama... Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko - prisetila se Mirka u razgovoru za Pink.rs, a potom dodala:

- Mislila sam - ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se tek kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila. Tada sam dobijala komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata... I tada sam promenila broj, koji i dan danas imam. Mama mi je rekla:"Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni, da mogu da te dobijem!". Pričala sam tada sa roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao su sve to propratne stvari sa kojima ću se vremenom izboriti - objasnila je Mirka.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.