MIRKA I VUJADIN VERIDBU SLAVE U DUBAIJU

Izvor: Kurir, 14.Jun.2011, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKA I VUJADIN VERIDBU SLAVE U DUBAIJU

S veridbe na letovanje! Mlada glumica Mirka Vasiljević i njen verenik, fudbaler Vujadin Savić, otputovali su u Dubai, gde će provesti narednih deset dana. - Vujadin je iskoristio pauzu koju ima u svom klubu i uplatio je letovanje za njega i

S veridbe na letovanje!

Mlada glumica Mirka Vasiljević i njen verenik, fudbaler Vujadin Savić, otputovali su u Dubai, gde će provesti narednih deset dana.

- Vujadin je iskoristio pauzu koju ima u svom klubu i uplatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je letovanje za njega i Mirku. Želeo je da provedu romantičnih desetak dana daleko od očiju javnosti i svakodnevnih obaveza. Odsešće u jednom od prestižnih hotela u ovom mondenskom letovalištu - govori dobro obavešten izvor.

Nakon povratka iz Ujedinjenih Arapskih Emirata oni će samo prepakovati kofere i otputovati u Francusku, gde Vujadina čekaju klupske obaveze. Do porođaja Mirki su ostala još četiri meseca, a kako se šuška, odlučila je da se porodi u Beogradu.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.