MILJANA ŽESTOKO PROZVALA POBEDNICE RIJALITIJA: Neću da budem rame uz rame sa Ivom i Lunom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 01:58

MILJANA ŽESTOKO PROZVALA POBEDNICE RIJALITIJA: "Neću da budem rame uz rame sa Ivom i Lunom!" (VIDEO)

Nije imala odgovor na ovo.

 Iva Grgurić, Filip Đukić i Lepi Mića su u emisiji "Narod pita", bili na tapeti gledalaca, ali se ni međusobno nisu štedeli. Niko nije očekivao sukob između pobednice i njene najveće podrške u Zadruzi 3 - Miće.

- Miljana ovde, pozdravljam sve, naročito Miću. Imam 102 kilograma, neću još da otkrivam da li se radi o novoj prinovi. Čestitam Ivi na pobedi, ali je to dokaz koliko smo mi prost narod, ona je tipovala na Karića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od samog starta. Filipa mi je žao, izmanipulisan je. Ona ima emociju jedino prema novcu. Videće i Filip da od te veze nema ništa, gledala je u Slobu, pa kukala za Marinkom. Kako može pobednica da bude neko ko je imao s*ks sa čovekom od 70 godina. - bila je surova Miljana.

- Dodjoh, videh, pobedih! Ja sam došla prvi put i pobedila! To imam da kažem. A Miljana je kao klovn neki. Zato je pozvana. - rekla je Iva.

- A ti si pozvana da se je*eš po rijalitiju?! - pitao je Mića.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.