MILJANA URLA: Cela Zadruga se ORI, NAPAD zbog MUŠKARCA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA URLA: Cela Zadruga se ORI, NAPAD zbog MUŠKARCA! (VIDEO)

Haos ne prestaje.

Posle sastanka u toku koga su ukućani "Zadruge" glasali ko će od njih dobiti kazne zbog spavanja preko dana, došlo je do svađe između Miljane Kulić i Dragice Janičić, a tema je bio Marko Miljković. Miljana smatra da je Dragica kivna na nju, jer misli da je zaljubljena u ovog stanara.

MAJKA I ĆERKA POKIDALE INSTAGRAM: Ceca se snimala sa Anastasijom, a svi gledali u njen dekolte

- Ti što si zaljubljena u Marka i što si bolesna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je tvoj problem! Pogledaj, pogledaj bolesnicu! Kaže da pričam samo o Marku. Kada sam ja pričala o Marku? Bolesnice! Bolesnica si čim su uradila ono Banetu na vratu. Faca prava degenska! Na šta liči žena! Provocira me da se ja ne tuširam - govorila je Miljana.

Situaciju su uspeli da smire Lepi Mića i Ana Korać, nakon čega je Miljana razgovarala o Dragici upravo sa Markom Miljkovićem.

POKAZALA KAKO TO RADI: Kada vidite ŠTA je učinila Marijana Mićić, učinićete ISTO! (FOTO)

- Tebe je sramota što je ona tebi drugarica, ja to mogu da potpišem! - rekla je trudnica Marku.

Svađu između Miljane Kulić i Dragice Janičić, kao i razgovor Ane Korać i kasnije Marka Miljkovića sa trudnicom možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Željko i Jovana Joksimović objavili slike iz izlaska, a OVAJ detalj su svi primetili! (FOTO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.