MILJANA SE SAMOPOVREĐIVALA - JEZIVE SCENE... PO GLAVI! Bebica POBEGAO, Zola pritrčao U POMOĆ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2022, 10:21

MILJANA SE SAMOPOVREĐIVALA - JEZIVE SCENE... PO GLAVI! Bebica POBEGAO, Zola pritrčao U POMOĆ (VIDEO)

Uništila je ljubav!

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić već nekoliko dana imaju buran odnos.

Glavni razlog njihovih svađa jeste Lazar Čolić Zola, pošto je Bebica ubeđen da Miljana i dalje gaji neke emocije prema svom bivšem parteru. Sa druge strane, njihova ljubav poljuljana je i time što na svetlost dana svakodnevno izlaze sve Macanove laži.

Miljana i on imali su sinoć neviđen skandal, kada je Kulićeva saznala za Bebicinu izjavu da bi platio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "najskuplji abortus" ako je kojim slučajem ostala trudna sa njim.

Ona je dobila pomračenje uma i pretila je da će ga zadaviti, a on nije mogao izdržati svakodnevne svađe i pritisak pa je pobegao tako što je preskočio ogradu u Rajskom vrtu.

Međutim, posle nekog vremena Macanović je vraćen u rijaliti, pa je otišao u pušionicu gde je Miljana bila sa Zolom i Carem koji su je smirivali dok je ona sama sebe povređivala tako što se iz sve snage sa obe ruke udarala u glavu.

Razlog tog njenog ponašanja, kako i sama kaže, jeste niko drugi do Bebica.

Detaljnije o tome možete pogledati u videu ispod.

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.