MILICA PAVLOVIĆ NAPUŠTA GRAND?! Svađa sa Popovićem, sve zbog PRIJOVIĆKE?! Advokati već angažovani, NOVI RAT?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA PAVLOVIĆ NAPUŠTA GRAND?! Svađa sa Popovićem, sve zbog PRIJOVIĆKE?! Advokati već angažovani, NOVI RAT?!

Brenina snajka je krivac?!

Nakon skoro osam godina Milica Pavlović i "Grand produkcija", odnosno Saša Popović, navodno će se razići, a sve to zbog Aleksandre Prijović.

Kako prenosi "Srpski telegraf", pukla je tikva između zvezde "Granda" i prvog čoveka ove kuće zbog toga što je Pavlovićeva navodno bila nezadovoljna reklamom za poslednji album.

Prema tvrdnjama izvora ovih dnevnih novina, Milica je nedavno upala kod Saše u kancelariju tražeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raskid ugovora.

-Milica je pred Novu godinu izdala album "Zauvek", u koji je uložila preko 100.000 evra, a koji se nije zavrteo na tržištu. Ona je sve vreme vršila pritisak na Sašu da joj treba jača reklama i da je neophodno da joj više puštaju pesme kako bi se izborila sa konkurencijom. Međutim, Saša se nije previše obazirao na ove zahteve, osim što je češće pozivao u emisije. Zato je Milica platila reklamu na Pinku, koja se vrtela skoro tri meseca i koja je mnogo koštala - govori navodno dobro obavešten izvor  i otkriva kako je Milici pukao film zbog odnosa koji čelnici "Granda" imaju prema njoj.

💉 Wearing | @biljanatipsarevic

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jun 9, 2019 at 12:49pm PDT

- Sve donedavno Milica je ćutala, ali kad je videla pompeznu reklamu za Prijovićkinu novu pesmu, totalno je poludela. Upala je Saši u kancelariju i rekla kako je spremna da otplati dug za dve godine, koliko je ostalo do isteka ugovora, i napusti "Grand". Rekla je i da je ceo slučaj dala advokatima koje je angažovala da raskinu ugovor. Saša je pokušao da joj objasni da u "Grandu" sve gledaju isto i svima daju istu reklamu, na šta je Milica poludela. Rekla mu je da Breninu snajku bukvalno ne skidaju iz emisija i reklamnih blokova, dok nje nema nigde, zbog čega je prinuđena da sve sama promoviše i finansira. Milica je rekla Popoviću da ima sedam dana da se izjasni na koji način želi da raskinu ugovor i da je obavesti - završava izvor.

Milica Pavlović i Saša Popović se nisu oglašavali povodom ovog slučaja, kao ni Prijovićeva, tako da ostaje da sačekamo i njihove izjave.

BRENA PRIJU OSLOBODILA UGOVORA

Nakon što je otpočela vezu sa posinkom Lepe Brene Aleksandra Prijović je navodno oslobođena procenta koji je imala prema "Grandu". Naime, prema tvrdnjama izvora Srpskog telegrafa, lično Brena je rekla Popoviću da za Aleksandru ugovor više ne važi, te da nema nikakvu obavezu prema produkciji, što je izazvalo nezadovoljstvo mnogih koji i dalje "Grandu" svakog vikenda ostavljaju pare od nastupa.

RISKA, ARANĐEL, VUKAŠIN... Neca je napustio glumu a evo šta danas MISLI O GLUMCIMA iz Srećnih ljudi (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.