MILAN TUŽI SVOG ADVOKATA: Sve tajne otkrila Severini!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2013, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN TUŽI SVOG ADVOKATA: Sve tajne otkrila Severini!

Biznismen Milan Popović podneo je prijavu Advokatskoj kompaniji protiv advokatice Sanje Turlakov zbog povrede obaveze čuvanja advokatske tajne i davanja poverljivih informacija Severini Vučković.

Naime, Turlakovu je Popović angažovao na raznim pravnim poslovima tokom kojih je imala uvid u različita dokumenta i njegovo poslovanje, te od njega dobila informacije koje je bila dužna da čuva.Ono što je interesantno jeste da je ona istovremeno radila svom klijentu iza leđa jer postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prepiska između Sanje i Severine u kojoj advokatica savetuje pevačicu da bi trebalo da uradi popis Milanove imovine, kao i sve ono što se vodi na njegovu firmu, te iznosu donacija koje je do sada izdvojio, jer i to utiče na konačnu sumu za alimentaciju."Moraš da znaš šta ćeš konkretno tražiti, poslovni ljudi to vole", poručila je, između ostalog, u jednom od mejlova Severini. Savetovala je i da na sina Aleksandra prepiše kuću u Zagrebu i stan u Beogradu, kao i kako da se ponaša u razgovorima u vezi viđanja deteta. Ti saveti su išli i do potvrde da je izgovor koji je Severina imala da ne dozvoli detetu da vidi oca dobro sročen i da je to dobro uradila.Milan i Severina nisu u vezi od juna 2011. a ostali su u kontaktu samo zbog roditeljskih dužnosti.Sanja Turlakov nije želela da priča o ovome, jer je navodno u inostranstvu.Blic
Pogledaj vesti o: Severina,   Sanja Popović

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Popović tuži svog advokata, jer je sve tajne otkrila Severini

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2013

Biznismen Milan Popović podnio je prijavu Advokatskoj kompaniji protiv advokata Sanje Turlakov zbog povrede obaveze čuvanja advokatske tajne i davanja povjerljivih informacija Severini Vučković, piše Kurir.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Skandal: Advokatica Milana Popovića tajno savetuje Severinu!

Izvor: CrveniTepih.com, 13.Avg.2013

Biznismen Milan Popović podneo je prijavu Advokatskoj kompaniji protiv advokatice Sanje Turlakov zbog povrede obaveze čuvanja advokatske tajne i davanja poverljivih informacija Severini Vučković. Sanju Turlakov je Popović angažovao na raznim pravnim poslovima tokom kojih je imala uvid u različita...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.