MIKIJA STRPALI U ZATVOR: Evo koliko će provesti IZA REŠETAKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKIJA STRPALI U ZATVOR: Evo koliko će provesti IZA REŠETAKA

Posle teškog incidenta.

Miki Đuričić brzom reakcijom nadležnih sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama koje je pokazao u rijalitiju "Zadruga".

Naime, Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana.

Podsetimo, Miki je u toku noću prvo Suzani Perović udario šamar, a onda u dvorištu prebio Nadeždu Biljić štakom, pomoću kojih hoda zbog povreda zadobijenim u saobraćajnoj nesreći

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miki u zatvoru! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Jun.2019

Učesniku rijalitija određena zatvorska kazna zbog nasilja nad ženama!..Miki Đuričić brzom reakcijom nadležnih sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama koje je pokazao u rijalitiju "Zadruga"...Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana.

Nastavak na Mondo...

MIKI SPROVEDEN U ZATVOR! Evo koliko će NASILNI rijaliti takmičar ROBIJATI zbog stravičnog nasilja NAD ŽENAMA!

Izvor: Svet, 13.Jun.2019, 10:30

Miki Đuričić brzom reakcijom nadležnih sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama koje je pokazao u rijalitiju “Zadruga”.. Naime, Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana.. Podsetimo, Miki je u toku noću prvo Suzani Perović udario šamar, a onda u dvorištu prebio Nadeždu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.