MIKI BRUTALAN! Napao Staniju Dobrojević - uvreda koju će ona ZAPAMTITI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 07:47

MIKI BRUTALAN! Napao Staniju Dobrojević - uvreda koju će ona ZAPAMTITI! (VIDEO)

Neće mu ostati dužna?

Miki Đuričić i Stefan Karić sinoć su i ćaskali, a na meti ogovaranja našle su se Maja Marinković i Stanija Dobrojević, s obzirom da je Miki bio zgrožen neznanjem zadrugarki:

- Boleština je da devojka dolazi u emisiju da bi birala koji muškarac je najbolji u krevetu. Zamisli, Stanija nije znala ni tablicu množenja, ali kad ustanu, imaju držanje. Ne znaš odakle si šuplja. Meni bi bila sramota da budem u narodu debil - govorio je Miki.

- Ima istine - složio se Karić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UJELA GA ZA SRCE! Maja Marinković izjavila - LOŠ je u krevetu! Zadrugari ga teše, nije mu lako! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021

Baš ga je pogodilo...Posle sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", Filip Car i Miki Đuričić su izašli iz Bele kuće i počeli da pričaju o Maji Marinković...- Oženi je, veruj mi. Biće ti lakše - rekao je Miki...- Stvarno mi nedostaje, navikao sam na nju. Ne mogu da verujem da je to izjavila u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.