MENSUR ZAVRŠIO KOD MILJANE U KREVETU: Isplivao klip kako ga rukom zadovoljava, pred dečkom sve priznala

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2022, 01:43

MENSUR ZAVRŠIO KOD MILJANE U KREVETU: Isplivao klip kako ga rukom zadovoljava, pred dečkom sve priznala

Isplivala istina.

Upravo je počela emisija Pitanja novinara, a Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs otvorio je veče i postavio prvo pitanje Miljani Kulić i Nenadu Macanoviću.

- Prošlo je petnaestak minuta kako ste ušli, zanimaju nas vaše prve impresije - govorio je Darko.

- Videćemo kako će da bude, upoznao sam se sa zadrugarima - odgovorio je Macanović.

- Tu je Miljana da ti razbije tremu - dodao je Darko.

- Razbila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih ja svašta nešto - nasmejala se Kulićeva.

- Kakvu energiju emituju zadrugari? - pitao je Tanasijević.

- Dobro je sve za sada - odgovorio je Nenad.

- Miljana, kako se ti osećaš? - nastavio je

- Ima tu par dobrih ljudi, komuniciraću samo sa onima sa kojima želim. Nikada ne treba biti sto posto otvoren, ne treba ništa veličati... Videli smo kako se ovde završavaju prijateljstva, kao recimo između Osmakčića i ovog narkomana iz Dervente. Evo neko nije smeo ni da šušne, a sada kada je pored Cara nasrće na ljude. Bitno je samo da izađem samo sa parama, niko ne može da me izbaci iz takta - izjavila je Kulićeva.

- Podsetiću te, šta si rekla malo pre za Mensura, ona situacija iz kreveta - rekao je Darko.

- Postoji klip, ja nemam šta da lažem. Istina, Mensur se okrenuo ka meni u krevetu i počeo da me ljubi. Spustio je ruku na moje međunožje, osetila sam... Obdaren je - odgovorila je Kulićeva.

- Mensur je meni privlačan i se*sipilan, ali ja sam se samo okrenula na drugu stranu. Milica je meni simpatična bila, u nekim situacijama me je podsećala na mene. Ne bih se ja nikada brukala i lagala - dodala je.

- Ne bih da komentarišem, mislim da nema smisla. Glupo je da komentarišem nešto što ne postoji. Ovo je drugi put po ulasku ima neki problem sa mnom - rekao je Ajdarpašić.

- A jeste, ja bih se sigurno omalovažavala bezveze, ne želim da se kunem u rijalitiju, ali postoji klip. On ima prava da kaže šta hoće, ali sve se videlo - dobacila je Miljana.

- Može svako da priča šta hoće, ja da se bavim glupostima, nema smisla. Ovo je ozbiljna glupost i izmišljotina. Hvala na pohvalama ali ne bih da dužim - dodao je Mensur.

- Ima prava da ne komentariše i izvuče sebe iz te situacije. Nemam razloga da lažem. U Hrvatskoj sam ga spomenula i njega i Dejana i zamolila ljude da glasaju za njih. Nisam luda da lažem, prosto nisam anonimus da bih morala da pravim neke priče - govorila je Miljana.

- Kako ste se vas dvoje upoznali? - pitao je Tanasijević.

- Bila je na nekim pregledima, došla je kod mog brata i sestre, ja nisam znao ko je Miljana Kulić. Zvali su me da dođem, mene je čak i mrzelo da dođem. Sedeli smo do ujutru, posle dva tri dana, nije htela da bude kod žene kod koje je bila, pitala me je da dođe kod mene i došla je. Posle me je pitala da je držim za rukicu jer se uplašila i eto... Tako se desilo - rekao je Nenad.

- To je bila ljubav na prvi pogled - dodala je Miljana.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.