MENJA PROFESIJU? Maya Berović izbacuje svoju liniju rublja? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 20:49

MENJA PROFESIJU? Maya Berović izbacuje svoju liniju rublja? (FOTO)

Idealno!

Maya Berović ima veliku armiju obožavaoca, pa je izgleda došla na ideju da ih obraduje svojom kolekcijom veša.

Maya već neko vreme na svom Instagram profilu objavljuje fotografije u seksi vešu, na kom piše "Intime".

S obzirom na to da njen novi CD, koji će objaviti sledeće nedelje nosi isti naziv, pozvali smo Mayu i upitali je o čemu se radi i da li zaista izbacuje svoju modnu liniju ženskog rublja.

- Zanimljivo pitanje, moram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reći i negde sam i mislila da će ljudi to poverovati. U pitanju je totalna slučajnost. Bila sam u kupovini, kada sam naletela na taj veš i pomislila sam da bi bilo dobro da uradim fotografije koje će najaviti novi CD, baš u tom vešu. To je bila samo ideja, koja je usko vezana sa novim pesmama, jer će CD nositi takav naziv. Ne razmišljam o bilo kom poslu, pored pevanja, jer je to nešto što volim i čemu se dajem potpuno, pa i nemam vremena za dodatne poslove - rekla nam je zadovoljno Berovićeva.

Kako Maya izgleda na ovim fotografijama i zašto smo pomislili da je u pitanju njena linija, pogledajte fotografije, pa zaključite sami.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.