MATORI RADOMIR I OVA MAJA SU LAŽOVI! Pometnja u studiju u Šimanovcima - pljuštale teške reči i uvrede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 08:37

"MATORI RADOMIR I OVA MAJA SU LAŽOVI!" Pometnja u studiju u Šimanovcima - pljuštale teške reči i uvrede!

Ovo su bili niski udarci!

Tokom sinoćne emisije "Narod pita", Maja Marinković je bila na tapetu i meti oprečnih komentara gledalaca koji su se uključivali, u toj meri da ostali gosti, Mikica Bojanić i njen otac Taki Marinković, nisu došli do izražaja. Voditelj Darko Tanasijević je uspevao da zajedno sa ljubiteljima "Zadruge" koji su se uključivali u program, pretrese sve najaktuelnije teme.

Jedna gledateljka, koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstavila kao veliki poštovalac i fan Marka Janjuševića Janjuša, ušla je u pravi verbalni klinč sa porodicom Marinković.

- Isključivo Janjuša podržavam od prve sezone, ali pošto je Mikica prijatelj i to se podrazumeva. Ovo je Darko strašno, zar ovi ljudi misle da smo mi pali s' Marsa? Pa ovo je toliko providna priča da nema dalje, oni svi lažu. Ovaj matori Radomir, Maja i Bilal. Kakvi pokloni ovo je tata poslao pre početka emisije - rekla je gledateljka.

- Samo da ste Taki i Maja dali bi sve - rekao je Taki.

- Cveklo jedna obična - rekla je gledateljka.

- Što zovete dinastiju Marinković. Seljančuro nepismena nemojte da vređate mog oca on nije učesnik rijalitija da ga vređate - rekla je Maja.

Bila je burna i žučna rasprava, a publika u Šimanovcima je ostala zatečena i sleđena prizorom.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.