Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO JU JE RAZOČARAO! LUNA: Ne priliči ti to što radiš! (VIDEO)

Marko Miljković je sinoć tokom pitanja gledalaca rekao da nije prilazio Luni Đogani dok je ona plakala zbog Slobe Radanovića, zbog toga što on sa Lunom u ovom trenutku nije u dobrim odnosima i da ne pričaju već nekoliko dana otkad ga je ona prozvala da je folirant. – Za mene jeste folirant, zato što The post MARKO JU JE RAZOČARAO! LUNA: Ne priliči ti to što radiš! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matora osula paljbu po Eleonori: Vucaraš se sa kriminalcima, a praviš se fina

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2018

Jovana Tomić Matora se udaljila od Eleonore Miljković zbog toga što je ona navodno muvala i što je Matora strahovala da će to da joj pokvari vezu sa Sanjom Stanković. Nora je negirala da je imala nameru da bude sa Matorom, a ova ju je prozvala da je folirant i da ne bira sredstva da The post Matora...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.