MARIJANA REŠILA DA RASTURI SVE VEZE: Saopštila Gruji informaciju IZ REALNOG SVETA o Mimi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 15:09

MARIJANA REŠILA DA RASTURI SVE VEZE: Saopštila Gruji informaciju IZ REALNOG SVETA o Mimi (VIDEO)

U sve se meša.

Nikola Grujić Gruja i Marijana Zonjić su se smestili za crni sto, a onda počeli da ogovaraju ostale ukućane. Tom prilikom je Marijana šokirala Gruju saopštivši mu informaciju o njegovo bivšoj ljubavnici Milani Mimi Šarac.

- Sinoć su gledaoci bili u pravu za Dejanovo i za Markovo pitanje, kaže Marko dobio konačno pozitivno pitanje. Sve te priče koje su bile, svi su oni prvi počeli da me poljube. Ja nisam kriva. Sa Markom malo na početku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mene je Marko baš podsećao znaš na koga, ja se sa Viki družila napolju - rekla je Zonjićeva, pa nastavila.

- Kad je Car rekao da mu ona drugarica čuva pare, Mima rekla da je ona bila sa njenim drugom - smejala se Marijana.

- Da nema kamera, svi bi se izj*bali ovde, veruj mi - rekao je Gruja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.