MALTRETIRALI ME JAKO: Rada Manojlović osudila Luninu vezu sa oženjenim i ISPAŠTALA...NAPALI JE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALTRETIRALI ME JAKO: Rada Manojlović osudila Luninu vezu sa oženjenim i ISPAŠTALA...NAPALI JE!

Nije očekivala...

Pre skoro dva meseca folk pevačica Rada Manojlović bez dlake na jeziku osudila je ponašanje Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga", gde je pred milionskim auditorijumom otpočela vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Rada je bez problema iznela svoje mišljenje, iako je sa njom u studiju poznate TV emisije u tom trenutku bila i Lunina mama Anabela Atijas, a dva meseca posle njihove rasprave, koja je prouzrokovala niz daljih sukoba, Rada otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj je bilo vrlo neprijatno, ali da nije mogla da prećuti neke stvari.

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Jan 27, 2018 at 3:14pm PST

- Bilo je jako neugodno, moram da kažem, samim tim što je Anabela bila tu. Ipak, "Zadruga" je nešto što je u milionima domova, što gledaju porodice, gledaju svi kao neku seriju, svi smo se navukli, i negde se to prenosi na naše ponašanje. Zbog toga sam osetila potrebu da kažem neki svoj stav o tome - rekla je Rada, a potom dodala da posle gostovanja kod Ognjena Amidžića nije imala nikakav kontakt sa Anabelom.

- Kasnije se nisam čula sa Anabelom. Ljudi su me podržali, ali možda sam pomalo i zažalila jer nije možda na meni da vodim tuđe brige, ispravljam neke krive Drine... Anabelini i Lunini fanovi su me pogrešno shvatili, maltretirali su me jako... Mislim, pokušali su.

A post shared by Luna i Sloba (@lunaislobaaa) on Feb 3, 2018 at 2:59pm PST

Za sam kraj, Rada je istakla kako su Anabelini i Lunini fanovi pogrešno interpretirali njene reči.

- Ja nisam bila protiv Slobine i Lunine ljubavi nijednog sekunda, nisam maloumna da ne znam da se srcem ne može upravljati, da ono zaigra ili ne zaigra za nekim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RADA JAVNO OSUDILA LUNINU VEZU SA OŽENJENIM, PA IZVUKLA DEBLJI KRAJ: Maltretirali su me Anabelini fanovi (VIDEO)

Izvor: Press, 05.Feb.2018, 11:44

Stigao joj je veliki broj poruka podrške, ali i nekolicina uvredljivih. . Pre skoro dva meseca folk pevačica Rada Manojlović bez dlake na jeziku osudila je ponašanje Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga", gde je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.