MAJSTOR IMITACIJE: Bane Mojićević “skinuo” Sašu Popovića (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJSTOR IMITACIJE: Bane Mojićević “skinuo” Sašu Popovića (VIDEO)

Pobednik takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" imitirao je direktora "Grand" produkcije i nasmejao sve u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Pevač Bane Mojićević se u više navrata pokazao kao perfektan imitator. Gostujući u emisiji “Veče sa Ivan Ivanovićem” pobednik prve sezone takmičenja “Zvezde Granda” je na insistiranje svog domaćina Ivana Ivanovića imitirao Sašu Popovića.

Bane je to sa uspehom učinio i nasmejao sve u studiju.

TLZP >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << FINALE: Bane Mojićević pobedio i u humanitarne svrhe odneo nagradu od 25.000 evra! (FOTO)

BANE MOJIĆEVIĆ: Ponosim se pobedom u TLZP-u, ali mnogo je važnija humanitarna pomoć koju smo sakupili!

Kako je Bane Mojićević “skinuo” Sašu Popovića, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

MAJSTOR IMITACIJE Bane Mojicevic skinuo Sasu Popovica

Izvor: medio.rs, 04.Jan.2015

Pobednik takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" imitirao je direktora "Grand" produkcije i nasmejao sve u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"..Pevač Bane Mojićević se u više navrata pokazao kao perfektan imitator. Gostujući u emisiji “Veče sa Ivan Ivanovićem” pobednik prve sezone takmičenja...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.