MAJKA ŠESTORO DECE NAPRAVILA HAOS! Prekinula sastanak, OČAJNA ZAVAPILA, ovo ne smeju da joj urade!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA ŠESTORO DECE NAPRAVILA HAOS! Prekinula sastanak, OČAJNA ZAVAPILA, ovo ne smeju da joj urade!

Teško joj je!

Veliki šef je danas zadrugarima uputio pismo u kojem navodi da oni mogu da biraju da li će poštovati pravilo da se od sada samo jedan od njih može naći u toaletu ili da se uvedu kamere.

Odmah je nastala oštra polemika oko toga ko je za uvođenje ovog pravila, a ko nije.

Tomović je prvi bio za uvođenje kamera jer zbog devojaka nema privatnost.

- Ja sam normalno za to da se ne uvode kamere, jedino je nezgodno što nužda zakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << menja. Prvi put kad mi prigusti, odmah ću prekršiti pravilo - bio je jasan Tomović.

Zatim se javila majka šestoro dece.

- Ja sam isto za to da se uvedu kamere, jer ne želim nikoga da čekam. Baš me briga, ja hoću da uđem kad mi se ulazi, ja imam prioritet, to niko nije ispoštovao - ispričala je majka šestoro dece, Marina.

Saška Karan je takođe bila protiv.

- Prva ja volim da odem u toalet i prokomentarišem razne situacije, tako da, meni je to nešto slatko i ušuškano i vrlo zabavno. Neće mi biti prijatno i nisam za to da se uvedu kamere, s obzirom na to da sam ja starija, ali navikla sam i na to. Snašla sam se, stavljala sam peškir i tako dalje. To postoji upravo zbog omladine i parova i silikona, koji izazivaju namerno i žele da pokažu svoje telo i žele da imaju s*ks - ispričala je Saška.

DEKOLTE ZA SRČKU, USKE PANTALONE! Pevačica se pojavila u BRUTALNO S*KSI izdanju - muškarci balave! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.