MAJA ĆE DA NAPRAVI HAOS! Car nakon PRVOG POLJUPCA sa Sandrom PRIZNAO EMOCIJE: Moramo da RAZGOVARAMO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 14:35

MAJA ĆE DA NAPRAVI HAOS! Car nakon PRVOG POLJUPCA sa Sandrom PRIZNAO EMOCIJE: "Moramo da RAZGOVARAMO!"

"Nešto se dešava u Filipovoj glavi!"

Upravo je počela radio "Amnezija", a treću emisiju ove sezone zajedno sa Banetom Čolakom vodi Dalila Dragojević, a na samom početku emisije MC Isko je odradio fristajl rep o zadrugarima.

Bane je pozvao Sandru Čaprić i Filipa Cara da dođu u studio, kako bi pričali o dešavanjima sa sinoćnje žurke. Pre toga je najavio pesmu koju je Car naručio za Maju, hit Šaka Polumente - "Nemoj da se bojiš".

- Šta se desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sinoć? - pitala je Dalila.

- Ja nisam sinoć imao novca, svi su bili naporni, ja sam se posvetio Mikiju - govorio je Car.

- Šta se dešava u tvojoj glavi? - pitala je Dalila.

- Nisam razočaran, razmišljam o puno stvari. Najviše razmišljam o porodici, o sestri, sinu njenom, razmišljam i o Maji. Ne znam kad će ući, da li će ući. Ne verujem da ima nekog drugog, ali znate i sami kad uđeš ovde, izgubiš pojam o svemu - pričao je Filip.

- Da li bi ti voleo da vidiš Maju u zagrljaju drugog muškarca? Kako gleda na tebe i Sandru? - nastavila je Dragojevićka.

- Ako u glavi ne postoji drugi muškarac za nju, j*baće mi mater. Ja mislim da Maja ništa ne bi rekla Sandri, jer se ne poznaju. Da su u kući zajedno, nastao bi problem. Ja ne radim ništa konkretno - govorio je Car.

- Treba njega da izudara, jer je on kriv - dodala je Sandra.

- Kako ne radite? Maji sigurno nije svejedno. I verujem da biste oboje bili krivi. Sandra jer zna da si u vezi, ti jer si u vezi a to radiš - nastavila je Dalila.

- Ja nemam osećaj da on ima nekoga, niti ja Maju poznajem, ne mislim da radim nešto loše. U njegovoj glavi je šta će da radi, pa kad se bude odlučio, možemo da razgovaramo. Kod mene su sve opcije otvorene. Ako bude nešto, biće, ako ne, neće - istakl je Čaprićeva.

- Da je slobodan i da ti ponudi vezu, da li bi ušla? - pitala je Dalila.

- Možda, razmislila bih - odgovorila je Sandra.

- Da sam ja slobodan i da nije situacija sa Majom kakva je, bilo bi verovatno nečeg sa Sandrom - dodao je Car.

- Nešto se dešava u Filipovoj glavi, on to mora da dešifruje - istakla je Dragojevićka.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sandra poručila da će zajedno sa Carem SAČEKATI Maju, pa POBESNELA i saterala ga u ćošak! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021

Moraće da se odluči za jedno!..U Beloj kući je počela emisija "Pitanja gledalaca", a Milan Milošević je od početka krenuo sa žestokim pitanjima koje su gledaoci poslali...Prvo pitanje Milošević je pročitao za Cara, a ono je glasilo:..- Sada si isti kao Ša i od nas praviš budale. Kaži...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.