MACA: SEVE JE JAHAČICA S JAHTE!

Izvor: Kurir, 30.Maj.2011, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MACA: SEVE JE JAHAČICA S JAHTE!

Ne miriše Seve! Voditelj Dragan Marinković Maca opleo je žestoko po Severini Vučković! On je u emisiji "Magazin In" hrvatsku pevačicu nazvao "jahačicom s jahte" i okrivio je da svojim kućnim videom daje negativan primer omladini!

Ne miriše Seve!

Voditelj Dragan Marinković Maca opleo je žestoko po Severini Vučković! On je u emisiji "Magazin In" hrvatsku pevačicu nazvao "jahačicom s jahte" i okrivio je da svojim kućnim videom daje negativan primer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << omladini!

Tema emisije Sanje Marinković bila je ponašanje tinejdžera, pa su gosti razgovarali o tome ko su danas uzori deci i zbog koga je njihovo ponašanje često neprimereno.

- Mi pričamo o tome šta rade tinejdžeri u slobodno vreme, pored žive Severine. Ona je poznata po jahanju na jahti sa nekim levatom! - rekao je Maca i izazvao oduševljenje publike u studiju.

Kad je voditeljka nešto kasnije pustila snimak dve tinejdžerke kako se ljube i ponosno mašu u kameru, Maca je sa podsmehom dobacio:

- Mahala je i Severina s jahte!

Sad bar znamo koga Seve sigurno neće zvati na svadbu.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VODITELJ OPLJUVAO: SEVERINA DAJE DECI LOŠ PRIMER!

Izvor: BezZabrane.com, 30.Maj.2011

Voditelj Dragan Marinković Maca opleo je žestoko po Severini Vučković! On je u emisiji 'Magazin In' hrvatsku pevačicu nazvao 'jahačicom s jahte' i okrivio je da svojim kućnim videom daje negativan primer omladini! Tema emisije Sanje Marinković bila je ponašanje tinejdžera, pa su gosti razgovarali...

Nastavak na BezZabrane.com...

Dragan Marinković Maca: Severina je jahačica sa jahte

Izvor: Svet plus, 30.Maj.2011

Voditelj Dragan Marinković Maca je u emisiji "Magazin in " bacio otrovnu strelicu ka Severini Vučković rekavši da je pevačica svojim porno snimkom dala negativan primer omladini i nazvao je "jahačicom sa jahte ".

Nastavak na Svet plus...

Maca nazvao Severinu ’jahačicom sa jahte’

Izvor: SrbijaNet.rs, 30.Maj.2011

Kontroverzni voditelj sa TV ’Pink’, Dragan Marinković Maca, po svemu sudeći nije obožavalac hrvatske pop zvezde Severine Vučković. Svoju netrpeljivost prema pevačici pokazao je gostujući u emisiji ’Magazin in’, gde je Severinu nazvao ’jahačicom sa jahte’. Gosti u emisiji Sanje...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.