Luna se ljubila sa Karićem! Osman ih raskrinkao!

Izvor: Svet, 22.Okt.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna se ljubila sa Karićem! Osman ih raskrinkao!

Osman Karić, otac Stefana Karića, učesnika Zadruge 3, u poslednjem intervjuu ispričao je zbog čega je prestao da podržava Lunu Đogani, iako joj je bio i više nego strastvena podrška tokom trajanja prve sezone spomenutog rijalitija.
Na početku razgovora, on je istakao da je “čovek trenutka”, te da Đoganijevu “niti voli niti mrzi”, nego da njegova podrška zavisi od njenih postupaka.
– Ona je čak bila i u mojoj kući. Tada mi je obećala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neće ulaziti u rijalitije. Posle toga me je razočarala kada je počela da se zabavlja sa Markom Miljkovićem, pa onda ona kupatila i tuš-kabine… U Zadruzi 2 je bila još i gora nego u prvom serijalu! – kaže on, a piše Telegraf.

Osman je podvukao da je uveren u to da Marko nema osećanja prema Luni, a potom se osvrnuo i na Anabelu Bukvu.
– Sa Anabelom sam bio u kontaktu do polovine Zadruge 2, a onda smo prekinuli kontakt. Nismo se svađali, samo smo prestali da se dopisujemo.
– Ne bih pričao o tome. Moja neka saznanja su da je došlo do poljupca, a da li sam u pravu ili nisam, to samo oni znaju. Kad Stefan izađe iz rijalitija, pitajte njega, mada on ne govori ništa, kao zatvorena knjiga je.
svetsvet, instagram
The post Luna se ljubila sa Karićem! Osman ih raskrinkao! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.